0648403891 info@bovb.nl

Over ons

Bouw & Onderhoudsbedrijf van Bavel

Bouw & Onderhoudsbedrijf is opgericht in maart 2008. Van origine was ik zelf al een allround timmerman. Vervolgens ben ik verder gegaan in de uitvoering. Hierbij begon ik als eerst als voorman vervolgens als uitvoerder. Vanuit deze werkervaring heb ik besloten Van Bavel op te richten. Met mijn kennis in de bouw ben ik ondertussen al ruim 22 jaar werkzaam in de bouw.

In de afgelopen jaren heb ik met Bouw & Onderhoudsbedrijf Van Bavel een betrouwbaar team weten vast te stellen welke bestaat uit verschillende onderaannemers.

Samen met dit team kunnen wij u voorzien van vrijwel elke dienst die u maar kunt verzinnen. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een particulieren woning. Wij kunnen vrijwel alles!

N

Kennis van zaken

Bij elke nieuwe klus bouwt Bouw & Onderhoudsbedrijf van Bavel voort op de jarenlange ervaring en expertise die we hebben verworven dankzij de talloze projecten welke wij al eerder tot een goed einde brachten.

N

Betrouwbaar

Wij zijn pas tevreden als u het bent. De hoge eisen die u stelt bij uw bouwerkzaamheden nemen wij uiterst serieus. Wij gaan voor 100 % tevredenheid. Wij zullen niet eerder vertrekken totdat u tevreden bent.

N

Hands-on mentaliteit

U huurt Bouw & Onderhoudsbedrijf van Bavel uit Roosendaal in zodat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar uw project en de troep tot een absoluut minimum/ nauwelijks tot iets beperkt blijft.

“Wij gaan voor een 100% tevredenheidsgarantie bij de klant. En verlaten de werkplaats als u tevreden bent.”

Benny van Bavel – Eigenaar